DEZE WOONBEURS GAAT DOOR!
1 - 21 MAART

 

 

WAT ALS 10 ONDERNEMERS DE HANDEN IN ELKAAR SLAAN?


Zo goed als alle woonbeurzen zijn omwille van het Coronavirus met een jaar uitgesteld. Maar wij begrijpen dat u bouw- en renovatieplannen geen jaar op zich laten wachten! 

Daarom nemen wij ‘het heft in eigen handen’ en zorgen ervoor dat u een Covid Proof traject kan uitstippelen. Dit geheel volgens uw interesses, prioriteiten, tempo en tijdstip. Met verschillende bedrijven uit de interieursector bieden wij u exclusieve voordeeldeals aan, dit als vervanging van de vertrouwde beursacties. U hoeft dus niet in te boeten, integendeel!


Ben jij aan het bouwen, verbouwen of is je huidige woning aan een herinrichting toe? Wel, dan is de Interieur Roadtrip iets voor jou! Van keukenexperts tot warmte- en koeltechnieken, van ramen tot vloeren, de volledige interieursector is vertegenwoordigd. Kortom, deze roadtrip is de oplossing om dit jaar nog je woondroom te realiseren!

 

WAT MAAKT INTERIEUR ROADTRIP ZO UNIEK?


BOEK UW AFSPRAAK


Wij werken steeds op afspraak, zo garanderen wij u een Covid proof onthaal. Hierdoor vermijdt u drukke wandelgangen of beursstanden. Tijdens een persoonlijk gesprek focussen wij ons uitsluitend op uw project, noden en wensen.

 CLAIM UNIEKE ACTIES


Al onze partners zullen u tijdens deze periode fikse voordelen aanbieden die zeker een tripje waard zijn! Bekijk vlug onze website om te ontdekken welke mooie acties wij voor jou in petto hebben.

 

 

WIN EEN INTERIEURSTYLING

Neem deel aan de Interieur Roadtrip en maak kans op een interieur styling ter waarde van € 2.000! In totaal zijn er 10 interieur stylings te winnen. Wil je weten hoe je kans maakt op één van deze stylings? Bekijk de voorwaarden en hoe je kan deelnemen op onze website.
 

 BELEEF JE ROADTRIP IN LUXE

Wil jij je afspraak in stijl en luxe beleven? In samenwerking met AC Bornem hebben wij enkele prachtige Audi E-tron wagens voor u klaarstaan. Wil je weten hoe je kans maakt om zo’n luxe rit? Bekijk de voorwaarden en hoe je kan deelnemen op onze website.

 

Bekijk hier de brochure met alle acties!

 

www.interieurroadtrip.be